Hypotheek & BuitenlandHypotheek en buitenland - Specialist in hypothecaire financiering van buitenlands onroerend goed 
donderdag 26 november 2020  01:48   [Privacy- en cookiebeleid]     contact     zoeken     nieuws     sitemap     
Homepage 
Koop in het buitenland 
Landen 
Verhuizen naar het buitenland 
Financiering  
Nederlandse of buitenlandse hypotheek?  
Hypotheek zelf regelen of via een adviseur?  
Hypotheekvormen en looptijden  
Maximale financiering   
Benodigde stukken  
Taxatierapport  
Hypotheekofferte  
Hypotheekakte  
Dienstverlening 
Links 

Hypotheek & Buitenland
Binnenkant 37
1011 BM Amsterdam


T: +31 20 3300139
F: +31 20 5248313

BTW-id: NL001702194B22
  
Europa
 
Hypotheek zelf regelen of via een adviseur?
Veel mensen regelen zelf hun hypotheek voor hun huis in Nederland, dat wil zeggen zonder hulp van een hypotheekadviseur. Zij bezoeken zelf één of meerdere banken en vragen daar offertes aan, waarna er een keuze wordt gemaakt uit de voordeligste offerte. De volhardende `offerte-shopper` lukt het om op die manier een voordelige hypotheek te sluiten. Dit is echter meer uitzondering dan regel. Het is een misverstand dat deze methode voordeliger zou zijn dan een hypotheek die verkregen wordt na bemiddeling door een goede en integere hypotheekadviseur.
De hieronder genoemde aspecten spelen daarbij een cruciale rol:

 • Een goede hypotheekadviseur beschikt over een groot netwerk van geldverstrekkers (banken) en verzekeraars waardoor hij de hypotheek- en verzekeringsmarkt - en de allergoedkoopste aanbieders - heel erg goed kent.

 • Een goede hypotheekadviseur heeft voordelige afspraken over rente, tarieven, voorwaarden en premies gesloten met de verschillende aanbieders van hypotheken en verzekeringen die voor een individuele particulier niet bereikbaar zijn.

 • Een financiering bestaat meestal niet alleen uit een hypotheek, maar tevens uit één of meerdere verzekeringsproducten zoals een kapitaalsverzekering. Een hypotheekadviseur kan geheel vrij handelen en heeft niet te maken met zogenaamde verplichte winkelnering; hij kan een combinatie maken van de voordeligste geldverstrekker (hypotheek) en de voordeligste verzekeraar (kapitaalsverzekering). Dit is niet te realiseren indien men een hypotheek zelf regelt; de geldverstrekker(bank) waarbij u terechtkomt zal altijd zijn eigen verzekeringsproduct (van een eigen of aanverwante verzekeraar) aan u aanbieden die hoogst waarschijnlijk niet de goedkoopste is.

 • De verzekeringsmarkt en -producten zijn ondoorzichtig en bovendien te gecompliceerd om zelf een gedegen keuze te maken voor een bepaald product. Hiervoor heeft u simpelweg de hulp van een expert nodig die u kan wijzen op goede en slechte, dure en goedkope polissen.

 • Doordat de meeste (goede) hypotheekadviseurs hun geld verdienen met de provisies die zij ontvangen van geldverstrekkers of verzekeraars hoeft u hen niet te betalen. Zo zijn ook de diensten van Hypotheek & Buitenland gratis.

  U bespaart zich bovendien de moeite en de kosten van het `offerte- shoppen`; een tijdrovende en bovendien onplezierige bezigheid.

  De bovenstaande aspecten met betrekking tot hypotheekadviseurs gelden in nog sterkere mate voor de koop van een huis over de grens. Hierbij krijgt u tenslotte ook nog te maken met:

 • een andere taal
 • zowel binnenlandse als buitenlandse geldverstrekkers en verzekeraars
 • locale gebruiken en regels met betrekking tot woningfinanciering

  Vanzelfsprekend is het ook in het buitenland mogelijk om zelf een financiering te regelen, maar de hulp van een adviseur die u helpt bij het zoeken naar de beste en goedkoopste financiering kunt u in deze situatie bijzonder goed gebruiken. Tenslotte vormt de fysieke afstand tot het land waar u koopt een extra belemmering om u ter plaatse te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en dient u de taal van het land waar u gaat kopen goed te beheersen wanneer u bij een bank naar de mogelijkheden wilt informeren.

  Hypotheek & Buitenland is expert op dit vlak en kan u helpen om deze hindernissen te nemen. Onze onafhankelijke positie en ons uitgebreide netwerk van binnen- en buitenlandse banken en verzekeraars stelt ons in staat om de voordeligste financieringsoplossing te bieden en u bovendien bij te staan in het hele traject van koop. Onze expertise is uw voordeel! • Webdesign & Hosting: SBIS© 2020 Hypotheek & Buitenland | T: +31 20 3300139 | F: +31 20 5248313 | Disclaimer | E-mail | Naar boven | terug