Hypotheek & BuitenlandHypotheek en buitenland - Specialist in hypothecaire financiering van buitenlands onroerend goed 
vrijdag 25 september 2020  09:50   [Privacy- en cookiebeleid]     contact     zoeken     nieuws     sitemap     
Homepage 
Koop in het buitenland  
Huis zoeken  
Regels, wetten en gewoonten  
Prijzen  
Wat is de juiste prijs?  
Fiscale aspecten  
Buitenlands erfrecht en uw testament  
De koopprocedure  
Betaling  
Kosten koper en overige kosten  
Inschrijven van de hypotheekakte  
Literatuur  
Beurzen  
Landen 
Verhuizen naar het buitenland 
Financiering 
Dienstverlening 
Links 

Hypotheek & Buitenland
Binnenkant 37
1011 BM Amsterdam


T: +31 20 3300139
F: +31 20 5248313

BTW-id: NL001702194B22
  
Europa
 
Inschrijven van de hypotheekakte
Nadat u een hypotheekofferte heeft gehad en deze heeft geaccepteerd dan is de weg vrij om het financiŽle deel van de koop af te ronden.
Uw hypotheekadviseur en de bank staan u bij bij het officieel vestigen van hypotheek op uw onroerend goed en zorgen er samen met u voor dat de officiŽle procedure goed verloopt. Op het moment van de eigendomsoverdracht zal het recht van hypotheek op het onroerend goed moeten worden gevestigd. Daarvoor dient in de eerste plaats de hypotheekakte te worden opgemaakt bij de notaris. In de tweede plaats is inschrijving van een afschrift van de hypotheekakte in het locale hypotheekregister vereist. In hoofdlijnen is de procedure in de meeste Europese landen gelijk, maar elk land heeft zijn eigen werkwijze en procedure.
In de hypotheekakte wordt onder meer het volgende vastgelegd:
  • Beschrijving van het onroerend goed
  • Hypotheekbedrag
  • Hypotheekbedingen

De hypotheekbedingen zijn de voorwaarden die de bank stelt voor de verstrekking van de hypotheek. Een bekende voorwaarde is het huurbeding (het huis mag niet zonder toestemming langdurig worden verhuurd), Wanneer u gebruik maakt van een Nederlandse geldverstrekker dan komt dat in de fase van eigendomsoverdracht en het vestigen van hypotheek van pas. Nederlandse banken gebruiken namelijk altijd een Nederlandse notaris, die de zaken `op zijn Nederlands` regelt en controleert. Deze Nederlandse notaris staat aan uw kant en helpt u in uw taal. De kosten van deze notaris zijn echter wel voor u.
Webdesign & Hosting: SBIS© 2020 Hypotheek & Buitenland | T: +31 20 3300139 | F: +31 20 5248313 | Disclaimer | E-mail | Naar boven | terug