Hypotheek & BuitenlandHypotheek en buitenland - Specialist in hypothecaire financiering van buitenlands onroerend goed 
donderdag 26 november 2020  01:29   [Privacy- en cookiebeleid]     contact     zoeken     nieuws     sitemap     
Homepage  
Adres & contact  
Routebeschrijving  
Kwaliteitswaarborg  
FAQ; veel gestelde vragen  
Koop in het buitenland 
Landen 
Verhuizen naar het buitenland 
Financiering 
Dienstverlening 
Links 

Hypotheek & Buitenland
Binnenkant 37
1011 BM Amsterdam


T: +31 20 3300139
F: +31 20 5248313

BTW-id: NL001702194B22
  
Europa
 
Routebeschrijving
Komende vanaf Den Haag / Rotterdam (A4)
Volg bij het naderen van de ring van Amsterdam (A10) de richting ‘ring zuid’ richting Amersfoort. Rij door tot de ‘ring oost’ en neem afslag ‘s112’ richting centrum. Volg de borden ‘centrum’. Neem op de rotonde bij het Amstelstation (Prins Bernhardplein) de eerste afslag richting Wibautstraat. Vervolg deze weg (die overgaat in de Weesperstraat) tot het Mr. Visserplein, waar u linksaf slaat. U rijdt dan langs de `Stopera` en neemt de eerste afslag naar rechts nadat u de Brug over de rivier de Amstel bent gepasseerd, u rijdt dan op de Amstel. Ga de eerste straat rechtsaf (Kloveniersburgwal) en vervolg deze gracht. U passeert een groen stalen ophaalbrug. Neem de eerstvolgende brug over de Kloveniersburgwal naar links en rijdt de straat `Rusland` in. De eerste afslag op Rusland is de Oudezijds Achterburgwal. Sla rechts af. Nummer 155 is ca. 150 m. verderop. U kunt parkeren naast het kantoor, achter het hek. Kondig uw komst per auto alstublieft van tevoren aan, zodat het hek voor u kan worden opgedaan.

Komende vanaf Noord-Holland (A8)
Volg bij het naderen van de ring van Amsterdam (A10) de richting ‘ring noord’ richting Amersfoort. Rij door tot de ‘ring oost’ en neem afslag ‘s112’ richting centrum. Volg de borden ‘centrum’. Neem op de rotonde bij het Amstelstation (Prins Bernhardplein) de eerste afslag richting Wibautstraat. Vervolg deze weg (die overgaat in de Weesperstraat) tot het Mr. Visserplein, waar u linksaf slaat. U rijdt dan langs de `Stopera` en neemt de eerste afslag naar rechts nadat u de Brug over de rivier de Amstel bent gepasseerd, u rijdt dan op de Amstel. Ga de eerste straat rechtsaf (Kloveniersburgwal) en vervolg deze gracht. U passeert een groen stalen ophaalbrug. Neem de eerstvolgende brug over de Kloveniersburgwal naar links en rijdt de straat `Rusland` in. De eerste afslag op Rusland is de Oudezijds Achterburgwal. Sla rechts af. Nummer 155 is ca. 150 m. verderop. U kunt parkeren naast het kantoor, achter het hek. Kondig uw komst per auto alstublieft van tevoren aan, zodat het hek voor u kan worden opgedaan.

Komende vanaf Amersfoort (A1)
Volg bij het naderen van de ring van Amsterdam (A10) de richting ‘ring zuid’ richting Den Haag en neem afslag ‘s112’ richting centrum. Volg de borden ‘centrum’. Neem op de rotonde bij het Amstelstation (Prins Bernhardplein) de eerste afslag richting Wibautstraat. Vervolg deze weg (die overgaat in de Weesperstraat) tot het Mr. Visserplein, waar u linksaf slaat. U rijdt dan langs de `Stopera` en neemt de eerste afslag naar rechts nadat u de Brug over de rivier de Amstel bent gepasseerd, u rijdt dan op de Amstel. Ga de eerste straat rechtsaf (Kloveniersburgwal) en vervolg deze gracht. U passeert een groen stalen ophaalbrug. Neem de eerstvolgende brug over de Kloveniersburgwal naar links en rijdt de straat `Rusland` in. De eerste afslag op Rusland is de Oudezijds Achterburgwal. Sla rechts af. Nummer 155 is ca. 150 m. verderop. U kunt parkeren naast het kantoor, achter het hek. Kondig uw komst per auto alstublieft van tevoren aan, zodat het hek voor u kan worden opgedaan.

Komende vanaf Utrecht (A2)
Volg bij het naderen van de ring van Amsterdam (A10) de richting ‘ring oost’ richting Amersfoort en neem afslag ‘s112’ richting centrum. Volg de borden ‘centrum’. Neem op de rotonde bij het Amstelstation (Prins Bernhardplein) de eerste afslag richting Wibautstraat. Vervolg deze weg (die overgaat in de Weesperstraat) tot het Mr. Visserplein, waar u linksaf slaat. U rijdt dan langs de `Stopera` en neemt de eerste afslag naar rechts nadat u de Brug over de rivier de Amstel bent gepasseerd, u rijdt dan op de Amstel. Ga de eerste straat rechtsaf (Kloveniersburgwal) en vervolg deze gracht. U passeert een groen stalen ophaalbrug. Neem de eerstvolgende brug over de Kloveniersburgwal naar links en rijdt de straat `Rusland` in. De eerste afslag op Rusland is de Oudezijds Achterburgwal. Sla rechts af. Nummer 155 is ca. 150 m. verderop. U kunt parkeren naast het kantoor, achter het hek. Kondig uw komst per auto alstublieft van tevoren aan, zodat het hek voor u kan worden opgedaan.
Webdesign & Hosting: SBIS© 2020 Hypotheek & Buitenland | T: +31 20 3300139 | F: +31 20 5248313 | Disclaimer | E-mail | Naar boven | terug