Hypotheek & BuitenlandHypotheek en buitenland - Specialist in hypothecaire financiering van buitenlands onroerend goed 
donderdag 26 november 2020  03:01   [Privacy- en cookiebeleid]     contact     zoeken     nieuws     sitemap     
Homepage 
Koop in het buitenland 
Landen 
Verhuizen naar het buitenland 
Financiering 
Dienstverlening  
Adviestraject  
Werkwijze  
Onafhankelijkheid  
Uw algehele financiŽle planning  
Hypotheeklastenberekening   
Hoe verdient Hypotheek & Buitenland zijn geld?  
Focus  
Andere adviseurs  
Aspecten zoals in de financiŽle bijsluiter  
Links 

Hypotheek & Buitenland
Binnenkant 37
1011 BM Amsterdam


T: +31 20 3300139
F: +31 20 5248313

BTW-id: NL001702194B22
  
Europa
 
Dienstverlening
Hypotheek & Buitenland hanteert voor zichzelf de hoogste integriteit- en kwaliteitsnormen. Advisering omtrent financiering van een woning in het buitenland betekent in onze ogen niet alleen het realiseren van de laagste maandlasten en het beste product voor onze klanten. Ons advies is afgestemd op uw algehele financiële planning en dus altijd maatwerk. Daarbij laten wij ons niet leiden door de hoogte van de provisie die verschillende geldverstrekkers of verzekeraars bieden, maar handelen wij in het belang van de cliŽnt. Het feit dat wij onafhankelijk en dus objectief kunnen opereren, biedt ons de vrijheid tot het bieden van de optimale oplossing. Wij realiseren ons in dit verband maar al te goed dat Hypotheek & Buitenland een reputatie te verliezen heeft; vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard.

Hypotheek & Buitenland heeft ťťn hoofdactiviteit, te weten de financiering van onroerend goed in het buitenland. Door deze focus treedt geen belangenverstrengeling op en richten wij ons niet op `duizend-en-ťťn ambachten`, zoals makelaardij of andere aanverwante activiteiten.
Wij streven naar een zo open en duidelijk mogelijke dienstverlening. Openheid op het vlak van de soms complexe financiŽle producten, onze manier van werken en hoe wij ons geld verdienen. Maar tevens openheid over de vakgebieden waarop wij geen expert zijn. Wij kennen de specialisten zoals advocaten, notarissen en makelaars die actief zijn in deze specialistische markt, en kennen hun reputatie en tarieven. Desgewenst zullen wij u naar deze adviseurs doorverwijzen.

Wij verstrekken u op een heldere en begrijpelijke wijze, die informatie die voor u van belang is om volledige controle over `uw project` te houden. Ons adviestraject speelt hierop in en verloopt volgens een beproefd methode. Onderdeel hiervan is vanzelfsprekend een gedetailleerde hypotheeklastenberekening. Het is ons gemeenschappelijk belang dat u zelf de teugels in handen houdt. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat u weet wat er op u af komt zodat u daar op kunt anticiperen.
Het is ons beleid om, ondanks het feit dat deze voor de producten waarvoor wij bemiddelen niet verplicht is, u op de hoogte te brengen van alle informatie zoals die in de financiële bijsluiter (voor complexe financiŽle producten) wordt verstrekt.
 
Webdesign & Hosting: SBIS© 2020 Hypotheek & Buitenland | T: +31 20 3300139 | F: +31 20 5248313 | Disclaimer | E-mail | Naar boven | terug